Η εταιρία δραστηριοποιείται κυρίως στην Μελέτη, Σχεδίαση και Κατασκευή ποιοτικών Καλουπιών Φυσητών και Injection πλαστικών συμπεριλαμβανόμενου και του βιομηχανικού σχεδιασμού προϊόντων 3D, και μοντελοποίησης. Επίσης παρέχει εξειδίκευση στον τομέα πλαστικής συσκευασίας τροφίμων, αναψυκτικών, μεταλλικών νερών, γαλακτοκομικών, ελαίων άλλα και καλλυντικών, απορρυπαντικών, λιπαντικών.

Η κατασκευαστική δυνατότητα της εταιρίας σε συνδυασμό με την πολύχρονη εξειδικευμένη γνώση επί της τεχνολογίας πλαστικού σε injection-blow molding με δυνατότητα προσαρμογής σε οποιαδήποτε τεχνολογία παραγωγής ανά τύπο μηχανής. Με χαρακτηριστικά παραδείγματα φιαλών / δοχείων, καπακιών και διαφόρων αντικειμένων/ εξαρτημάτων.

Η μελετητική/κατασκευαστική ικανότητα μας δύναται να καλύψει μια κλίμακα ποικίλων σχεδίων και εφαρμογών σε μηχανολογικά εξαρτήματα όπως perform για φιάλες, πινόλες καθώς και μήτρες μηχανών παραγωγής κλπ. Παράλληλα μελετώνται και κατασκευάζονται διάφορα εξαρτήματα μηχανολογικής φύσης με εφαρμογές αντίστοιχες της παραγωγής σε πλαστικό.Επίσης η εταιρία δραστηριοποιείται στον αρδευτικό τομέα με την κατασκευή Μήτρων Extruder για παραγωγή ειδικών πλαστικών σωλήνων.

Η εξειδικευμένη μελετητική μας ικανότητα περιλαμβάνει και τον βιομηχανικό σχεδιασμό αντικειμένων από πλαστικό η μέταλλο, τόσο σε σχεδιαστική πρόταση όσο και εφαρμογή 3D/2D όπως και μοντελοποίησης. Επιπροσθέτως παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής και επίβλεψης υλοποιήσεως κατασκευής.


Χαρακτηριστικά η εταιρία μας διατηρεί συνεργασίες με καθιερωμένες εταιρίες στην Ελληνική αγορά όπως: Coca Cola 3Ε, Pepsico-Ηβη, Henκel, Vivartia, Ελαϊς, Unilever, Petzetakis, Sarantis, Procter & gamble, Colgate-palmolive, beiersdorf AG, Μινέρβα, Παϊρης, ΙΒS, Polypack, Πετζετάκης, Μόρνος, Αργώ, Ελινοιλ, Jetoil.
Επιπροσθέτως η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό με συνεργασίες σε Κύπρο, Κένυα, Fyrom, Ρουμανία, κ.α.