Η εταιρία Αφοί Αγγελόπουλοι Ο.Ε ιδρύθηκε το έτος 1973 με έδρα το Αιγάλεω Αττικής, το 1987 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο στην Λυκόβρυση Αττικής όπου λειτουργεί έως σήμερα. Με αντικείμενο την μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή στον τομέα της πλαστικής συσκευασίας τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού προϊόντος όσο και σε επίπεδο κατασκευής καλουπιών, η εταιρία διατηρεί σταθερές συνεργασίες με καθιερωμένες εταιρίες στους κλάδους της συσκευασίας τροφίμων, αναψυκτικών, γαλακτοκομικών, ελαίων επίσης απορρυπαντικών, καλλυντικών άλλα και λιπαντικών.

Από το 1988 όταν πρωτοεμφανίστηκε η τεχνολογία παραγωγής φιαλών P.E.T στην Ελληνική αγορά, η εταιρία μας ήδη καθιερωμένη στο τομέα παράγωγης καλουπιών φυσητών και injection, κατάφερε να ασχοληθεί πρώτη με την μελέτη, σχεδίαση και Κατασκευή των αντιστοίχων καλουπιών και φιαλών. Παράλληλα εισήρθε και στον τομέα κατασκευής τεχνολογίας καλουπιών τύπου Preform.

Έκτοτε και μέχρι σήμερα έχει μελετήσει σχεδιάσει πληθώρα δειγμάτων συσκευασιών για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως έχει μελετήσει και κατασκευάσει υψηλής ποιότητος τεχνολογίας φυσητών–blow και ψεκασμού-injection καλούπια, για διαφορετικούς τύπους πλαστικού υλικού συνεργαζόμενη με καθιερωμένες βιομηχανίες του κλάδου.